„BIG HAIR SHOW 2015”

KONKURSAI

Parodos „Moters pasaulis 2015“ metu “Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija”(KIGSA) vėl jus visus sukvies į didžiulę grožio, kūrybos, idėjų ir jūsų profesionalumo šventę!

 Lapkričio 14 d. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre vyks trečiasis labdaros renginys „BIG HAIR SHOW 2015“. Tai teatralizuotas pasirodymas, kurio metu matysime jaunų ir jau šalyje žinomų grožio ir mados kūrėjų kolekcijų pristatymus. Trijų minučių kurybinių komandų pasirodymai susijungs į vieną didelį šou, kuriame karaliaus grožis ir mada!

Jau tapo tradicija tai, kad šventę pradės KIGSA narių šou pavadinimu “FUTURE “ – tai žvilgsnis į ateitį – idėjos ir fantazija, kuri bus pademonstruota sukurtose šukuosenose.  Taip pat, kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais, pagrindinis prizas – autorinė statulėlė – bus įteikta kompetetingos komisijos išrinktam vienam kūrybiniam kolektyvui.

Kasmet mes ieškome vis įdomesnių renginio formų, šiemet šios šventės metu bus bandoma užregistruoti Lietuvos rekordą – suknelę, pasiūta iš daugiau nei 5000 sagų. Šio būsimo rekordo savininkė – Auksė Salaukaitė Cijūnaitienė, kirpėja, turinti begalę originalių sumanymų ir idėjų. Dar vienas siurprizas laukia žiūrovų – tai išskirtinis Daivos Kupstienės šou pasirodymas su žaviąja fantazine šukuosena, kuri pelnė aukštą įvertimą OMC ,,Europe cup Paris  2015.

Šiam renginiui KIGSA ruošiasi abai intensyviai, tad tikimės, kaip ir praeitais metais, sulaukti gausaus būrio žiūrovų. Todėl visi tie, kurie nori savo mintis ir idėjas pateikti žiūrovui, labai prašome užpildyti registracijos formą ir atsiųsti el-paštu: info@kigsa.lt
Naujovė – šiemet žiūrovams renginys nemokamas, bet kadangi jis turi labdaros prasmę, prašysime paaukoti, prie įėjimo bus tam skirtos aukų dėžutės. Surinkti pinigai bus pervesti į VŠĮ ,,Actio Catholica Patria” – organizacijosdirbančios su vaikais ir jaunimu sąskaitą. Kviečiame nors maža dalimi prisidėti prie pagalbos tiems, kuriems jos labiausiai reikia. Iš anksto dėkojame už jūsų gerumą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *