BARZDOS IR ŪSŲ FORMAVIMO KONKURSAS – REGISTRACIJA

KONKURSAI

NAUJIENA! Nepraleiskite progos sudalyvauti!


Šio konkurso dalyviai turi suformuoti vyrišką barzdą ir ūsus. Modelis iš anksto turi būti apkirptas norimu stiliumi, tačiau jo barzda ir ūsai turi būti suformuoti konkurso metu. Modelis gali būti įvairaus amžiaus, aprangos ir barzdos ir ūsų kuriamas stilius turėtų atitikti norimą kuriamą įvaizdį. Dalyviai bus skirstomi į dvi kategorijas: Junior darbo stažas iki 2 metų, Master darbo stažas virš 2 metų.

Plaukų spalva – plaukai gali būti natūralios spalvos, tonuoti, dažyti sruogelėmis, gali būti garbanoti,
modelis gali būti ir su galvos aksesuaru – kepurėle, galvos juosta, gali būti ir plikas, jei bus kuriamas
toks stilius.

DRAUDŽIAMA naudoti spalvotus lakus, pieštukus .

Barzda – dalyvis turi formuoti barzdą FADE stiliumi. Barzdos ilgis bent 2 cm. Ūsų ilgis turi būti
pasirinktas pagal norimą stilių, bet ne trumpesmi nei 2 cm.Ūsus formuoti pritaikant prie modelio
barzdos ir veido .
LEIDŽIAMA ūsus užriesti į viršų, nuleisti žemyn.
DRAUDŽIAMA iš anksto paruošti barzdos kontūrą ją skutant retušuojant barzdą.Visą formavimą,
kontūravimą, dizainą konkurso dalyvis kuria aikštelėje. Ūsų dizainas bus vertinamas už originalumą,
stilistiką.
LEIDŽIAMA naudoti barzdos žymėjimui naudoti skustuvą ir kt.skutimo įrankius.
LEIDŽIAMA naudotis bet kokiais įrankiais: žirklėmis, tiesiu skustuvu, plaukų džiovintu ir barzdos
formavimo šukomis.
Barzdos ir ūsų formavimui LEIDŽIAMA naudotis visais barzdos formavimui ir sutvirtinimui
naudojamais produktais.
DRAUDŽIAMA naudotis spalvotais lakais, milteliais, pieštukais.

APRANGA
Modelio drabužiai turi atitikti šiuolaikinę madą.
Žiuri vertinimo kriterijai
• Naudojamų darbui technikų , įrankių efektyvumas
• Barzdos ir ūsų dizaino sukurtas įvaizdis ir jų pritaikymas prie modelio veido;
• Forma.

DARBUI SKIRTAS LAIKAS
Darbui skirtas laikas – 30 minučių – MASTER kategorija
Darbui skirtas laikas – 45 minutės –JUNIOR kategorija

DAUGIAU INFORMACIJOS:
Tel. 8 687 29463 / info@kigsa.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *